Logo Loading

Menuja e Akulloreve

Impenjohemi çdo ditë t'ju dhurojmë shumëllojshmeri shijesh, aromash dhe freski të paharrueshme.

straciatella

Stracciatella


amarena

Amarena


oreo

Oreo


youghurt

Yogurt


cookies

Cookies


cioccolato latte

Cioccolato latte


gremi special

Gremi Special


nutella

Nutella


limone

Limone


banana

Banana


crema all caramello

Crema all caramello


crema all caramello salato

Crema all caramello salato


fragola

Fragola


fior di bosco

Fior di bosco


nocciola

Nocciola


chiocolate fondente

Cioccolato fondente


shije vaniglie

Vaniglia


pistacchio

Pistacchio


Shijet e sugjeruara për dietikët dhe diabetikët.

shije vaniglie

Vaniglia


pistacchio

Pistacchio


nocciola

Nocciola


chiocolate fondente

Cioccolato fondente


Çmimi për të gjitha shijet është

1600 Lekë / kg

Shijoni shijet e jashtëzakonshme për ju e të ftuarit tuaj!

pulse
call-tel