Logo Loading

Rreth nesh

Gremi Ice Cream Lounge Bar

I hapur enkas për të sjellë cilesinë dhe natyralitetin.

Ekskluziviteti i Gremi Ice Cream Lounge Bar, është Akullorja Artizanale Italiane.

Cfarë e bën akulloren artizanale të vecantë!
– më e shëndetshme
– më kremoze
– pa ngjyrues
– pa konservues
– pa yndyrna të hidrogjenizuara
– 100 % natyrale

Në Gremi Ice Cream Lounge Bar ofron një ambjent ku mund të filloni ditën, dhe mund të jetë pikëtakimi me miqtë tuaj.

Shijoni një akullore të vërtetë artizanale Italiane

Shumëllojshmeri shijesh

Pasioni ynë është të krijojmë akullore .
Jemi gjithnjë në kërkim të përbërësve natyralë dhe të shëndetshëm.

Gremi Ice Cream përdor vetem fruta te verteta dhe të freskta duke ju ofruar një shumëllojshmeri shijesh!

pulse
call-tel